Shtypi me makinë ish-kolegun dhe e v.rau, 60-vjeçari tenton të presë damarët në…Mëhill Gega i cili aksidentoi për v.dekje bashkëfshatarin e tij Mark Gjeta ka tentuar vetëv.rasjen në parab.urgimin e Shënkollit.Familjarët e të b.urgosurit, të cilët kanë deklaruar se 55-vjeçari ka tentuar të presë damarët e dorës.Mësohet se Gega është dërguar për mjekim në spital.

60-vjeçari Mhill Gega dhe i ndjeri Mark Gjeta, 68 vjeç, ishin koleg pune por së fundmi kishte pasur një konflikt mes tyre.