Si i bëri pre.sion BE Edi Ramës/ “Kemi listat tona do të të nxjerrim njerëzit e inkrim.inuar’

Dashamir Shehi ka deklaruar sonte se ndërkombëtarët ia kanë bërë të qartë Ramës, ose të çojë para drejtësisë disa emra, ose janë vetë ata  që do ti zbulojnë se kush janë këta persona të inkri.minuar.

“Ata i kanë thënë Edi Ramës se nëse ju nuk do të na tregoni dhe dërgoni para drejtësisë kr.im.inelët, do t’ju dërgojmë në listën që kemi. Në njëfarë mënyre do të marrin përgjegjësi, por që rrinë me shpresën se do të rrëmbejmë ca gjëra shpejt e shpejt dhe do të ikim siç kanë ikur të tjerët. Ç’ka ndodhur? Të gjithë vijojnë të pasurohen, media post komuniste në këto ujëra rrotullohet. Mund të shpëtojë me një ambasador por do të ndërrohet, ditët në vijim vjen qeveri e re në krye të BE-së dhe ata nuk duan të mbajnë kusuret e paraardhësve të tyre. Pavarësisht se jo të gjithë ishin të tillë, por duhet pranuar se disa i bënin hije qeverisë”, tha Shehi.