Si në Australi! Ajo që ndodh në Vlorë është shumë e guximshme!

Disa persona kanë vendosur të lahen në det ditën e Krishtlindjeve. Nuk kemi në Austri, ku temperaturat e larta e bëjnë normale festimi në këtë mënyrë, por në Vlorë, ku temperaturat janë të ulëta në këto ditë dimri.

Mes tyre është edhe një grua që është futur në ujë të lahet sot në ditën e Krishtlindjeve.

Deti është dashuria më e madhe për vlonjatët, që duket se nuk iu interesonstina. Një nga vlonjatët tha për se jetojnë prej vitesh jashtë vendin dhe kanëzgjedhur që të kthehen dhe të kalojnë festat në vendlindje duke shijuar plazhindhe detin.

VIDEO—KLIKO KETU