Si në filma/ ‘Aman mos na v.ri.sni dhe ne’, si e thirrën në emër Bujar Likën katër ‘xhe.latët’

Katër persona të veshur me uniforma policie kanë e.kzektuar me pl.u.mba bli.ndshpues dy biznesmenët, Bujar (Hasan) Lika dhe Paulin Gjergji (Marku). Burime për Dosja.al bëjnë me dije se autorët kanë ndjekur hap pas hapi, Likën dhe në momentin kur ai ka ndaluar në hotelin “A&A” për të takuar Gjergjin, e kanë ndjekur nga pas.

Të gjithë kanë shkuar në vendin e k.ri.mit me një makinë ‘Golf 5’ dhe pasi kanë zbarkuar në hotel, njëri është shkëputur nga grupi për të neutralizuar dy djemtë e Gjergjit duke u thënë: Mos lëvizni, se jemi policia! Këta të fundit pasi kanë parë m.asa.krën e ndodhur brenda hotelit, nuk kanë mundur që të bëjnë asgjë veçse të luten për jetën e tyre. “Aman mos na v.ri.sni edhe ne,”-mësohet se janë shprehur dy djemtë. Dosja