Si në filma/ Te.rrorizoi Durrësin me të sh.tëna ar.mësh, policia e ndjek për dy orë nëpër qytet dhe…Pas dy orësh ndjekje nga policia e Durrësit, Altin Llulla 39-vjeçari i cili pl.agosi babë e bir ditën e sotme, ka rënë në p.ranga.Policia ka arritur të identifikojë dhe arrestojë autorin falë kërkimeve dhe mbështetjess ë qytetarit.Dyshohet se ishte nën efektin e alk.oolit kur pl.agosi me ar.më z.ja.rri Haxh Ballën, 63 vjeç dhe Marenglen Ballën, 39 vjeç, të cilët ndodhen në spital, jashtë rr.ezikut për jetën.

Gjatë kontrollit, policia sekuestroi armën dhe au.tomjetin e autorit.