Si nisi sh.erri mes krushqve në Dibër, djali dhe nusja kishin bërë të pabesueshmen

Dalin të tjera detaje lidhur me me ngjajren e rëndë të ndodhur mbrëmjen e te enjtes në qytetin e Dibrës. Sipas informacioneve nga vendi i ngjarjes, mësohet se sh erri ka ndodhur mes dy familjeve që janë krushq me njëri-tjetrin.

Po ashtu shtohet se ata kanë k onfliktuar për shkak të miqësisë së prishur mes tyre. Sipas policisë, dy familjet, e djalit dhe vajzës ishin mbledhur në një lokal për tu sqaruar, por aty debatet kanë përfunduar në një sherr të dh unshëm.

Policia pasi të plagosurit kanë marrë mjekimin e nevojshëm, ka nisur dhe shoqërimin e tyre dhe marrjen në pyetje për sqarimin e rrethanave.