Si Rama ia dha Buxhetin eTiranës, kompanisë së kullave, roli i Veliajt si sekser

Partia Demokratike ka denoncuar rolin e kryebashkiakut të Tiraëns si sekser i kryeministrit Edi Rama në lidhjen e tij me kompaninë Fusha, e cila do të ndërtojë së fundmi edhe 6 kulla mbi trullain e teatrit Kombëtar.

Deputetja e PD Albana Vokshi tha se 25 tendera në më pak se 2 vjet i janë dhënë kësaj kompanie nga Erion Veliaj, sekseri i Edi Ramë snë bashki. Nëse do të ishte zbatuar ligji dhe do të kishte fituar kompania me vlerën më të ulët, Buxhetit do t’i ishin kursyer miliona euro, përfshirë edhe rikonstriksionin e Teatrit. Pa garë iu dha sheshi Skënderbej, bulevardi i Vlorës, rikonstruksioni i Ministrisë së Brendshme….

Sipas Vokshit, kjo kompania është kompania guackë ku do të pastrohen paratë  e Ramës.