Si të ‘gj.uajnë’ meshkujt shqiptarë? Moderatorja flet hapur: Disa të bëjnë për të vjellë, disa më vjen t’i kap nga…

Nga këshillat e fundit të modës tek të pathënat e marrëdhënies me Dj Geek, moderatorja e njohur Argjira Spanca ka treguar sot më shumë për punën dhe jetën private që po kalon këto kohë në Tiranë.

Në një intervistë me Kildën duke bërë një krahasim mes meshkujve shqiptarë dhe atyre kosovarë, ajo është shprehur se më të bukur janë djemtë e Prishtinës. Ndërsa për shqiptarët ajo është shprehur se dinë të gjuajnë më mirë se djemtë e Kosovës.

Kilda: Çunat janë më të mirë në Prishtinë apo në Tiranë?

ArgjiraNuk dua me ofenduar askënd por mendoj se janë në Prishtinë.

Kilda: Edhe unë ashtu mendoj.

Argjira: Cfarë ngacmimi të ka bërë ndonjë çun në Tiranë që të ka bërë përshtypje dhe të ka ngelur në mëndje?

Argjira: I vetmja gjë që unë kam diskutuar edhe me shoqet e mia janë fjalët e bukura dhe shumë të ëmbla. Në Kosovë kur të ngacmojnë të ngacmojnë shumë, të vjen me vjellë nga mënyra se si të ngacmojnë atje. E kanë më banalë  të shprehurin. Këtu mashkulli të ngacmojnë shumë ëmbël dhe më vjen me qesh sepse jam mësuar ndryshe, jam rrit ndryshe dhe më vjen me ia kaq faqet…