Sirena ambulance dhe Policie, ç’ndodhi pak minuta më parë? Vjen lajmi i rëndë

Një ngjarje e rëndë ndodhi pak më parë në fshatin Hormovë në Tepelenë, ku si pasojë e një zënke mes dy të rinjsh, një 25-vjeçar është pla.gosur rë.ndë me thi.kë. 25-vjecari me inicialet A.S. është dërguar në spital në gjendje të rëndë.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 13:00, ndërsa më pas u dërgua me ur.gjencë në spitalin e Gjirokastrës.

Policia është vënë në kërkim të autorit i cili dyshohet se është 27 vjeçari me inicialet M.K.