Situata del jashtë kontrollit, protestuesit mbërrijnë para Parlamentit dhe nuk përmbahen më

Kanë nisur hedhjet e para të kapsollave dhe tymueseve para Parlamentit, ku kanë mbërritur të gjithë protestuesit, por edhe përfaqësuesve të partive opozitare nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë.

Disa prej protestuesve janë përpjekur të rrëzojnë gardhin metalik që rrethon godinën e Parlamentit, ndërsa forcat e policisë janë tërhequr për disa metra.