Situata e rëndë/ Mësohen statistikat, Shkodra ndër 3 qytetet më të prekura nga ko.ronavi.rusi

Në Shqipëri situata e pandemisë së ko.ronavir.usit vijon të jetë e rënda. 3 viktima e 79 raste të reja me Covid ishte bilanci i 24 orëve të fundit në Shqipëri.

Tirana mbetet dhe qyteti me numrin më të lartë të personave të infektuar dhe aktivë me ko.ronavi.rus, i shoqëruar nga Durrësi dhe Shkodra.

Shpërndarja gjeografike e rasteve aktive sipas qarqeve:

Tiranë 1191

Durrës 256

Shkodër 209

Vlorë 94

Fier 83

Lezhë 82

Kukës 65

Korçë 60

Elbasan 47

Gjirokastër 29

Berat 27

Dibër 24