Situata e rëndë në Shkodër, reagon urgjent Basha dhe bën lajmërimin b.ombë

Lideri  i demokrateve, Lulzim Basha reagoi urgjent pas gjithe asaj qe ndodhi kete paradite ne Shkoder, finalizuar me konstituimin e keshillit te ri bashkiak te qytetit, mes protestes se demokrateve dhe qytetareve qe e mbeshtesin PD ne kete kauze.

Reagimi i Bashes

Beteja e sotme në Shkodër është beteja e çdo shqiptari që nuk pranon dh unën, h ajdutërinë dhe k riminelët e Edi Ramës, nuk pranon papunësinë, padrejtësinë dhe a rrogancën e H ajdutit P siqik.

Qëllimi ynë është t’i nxjerrim këta b anditë dhe h ajdutë nga institucionet, nga parlamenti, nga bashkitë e p ushtuara dh unshëm, t’i nxjerrim nga lokalet dhe hotelet l uksoze, t’i nxjerrim nga studiot e mediave të kapura, t’i nxjerrim nga ekonomia, e t’i çojmë para ligjit. Tu vëmë p rangat dhe t’i pastrojmë institucionet dhe rrugët e Shqipërisë, të pastrojmë ekonominë shqiptare nga këta b anditë dhe h ajdutë dhe t’ua kthejmë Shqipërinë njerëzve.