Situata me ko.ronavi.rusin/ Nga Ministria dalin urgj.ent dhe japin lajme serish të rë.ndaNë përditësimin e bërë sot nga Ministria e Shëndetësisë mësohet se janë shënuar 2 të vd.ek.ur nga pandemia e ko.ronavirusit në vendin tonë.Ndërkohë që janë konstatuar edhe 152 të infektuar rishtazi.