Situatë e f.r.ikshme në Shkozet, pas tërmetit po ndodh çudia, pallati u sh.emb, por banorët në l.ot t.ro.ndisin në Top Channel

Në Shkozet, banorët e një pallati të shembur pasi u dëmtua nga tërmeti i 26 nëntorit, protestojnë sot për një arsye të pazakontë. Ata thonë se nuk u është dhënë bonus qiraje dhe çuditërisht pallati klasifikohet i banueshëm.

Ata treguan më shumë mbi këtë anomali të autoriteteve lokale në lidhjen direkte të gazetares Vali Qyrfyçi në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel.

“Menduam se e keqja e madhe kaloi por me te keqen e kemi mesuar dje prane bashkise. ky pallat ekziston i banueshem. nuk e di ca behet me keto organe. kjo ka bere qe te mos kaloje bonusi i qirase. kerkojme qe te ndertohet pallati ketu”, tha nje banor.