Situatë e f.rikshme në tunelin e Kalimashit, sapo ka ndodhur. Do habiteni

Një situatë e f.r.ikshme është krijuar sot në tunelin e Kalimashit dhe një qytetar e ka filmuar.

Një gomë e shkëputur nga makina, është rrotulluar në njërën anë të rrugës brenda tunelit, kur papritur në një moment, ka sh.p.ë.rthyer.

Momenti i këtij shpërthimi për arsye të panjohura është filmuar nga një qytetar i Kosovës teksa ai udhëtonte drejt bregdetit.

Udhëtari ka shpëtuar për mrekulli pasi goma ka shpërthyer shumë pranë makinës së tij teksa ai filmonte. Për më shumë shikoni videon.