Sjelljet e femrave që e bëjnë një mashkull të "vdesë" pas saj

Kur e lavdëroni në Facebook

Të jeni të sigurta se meshkujt kënaqen kur vlerësohen në publik. Madje edhe në rrjete sociale.

Kur e dëgjoni atë me shumë kujdes, teksa flet

Sepse ky gjest nga ana e femrës, për mashkullin do të thotë: Dashuri e pastër!

Kur i dërgoni një mesazh ose e telefononi teksa keni dalë me miqtë tuaj

Me këtë gjest ai ndjehet sërish pjesë e botës tënde, edhe kur nuk je pranë tij.

Kur vendosni flokët tuaja në gjoksin e tij

Meshkujt adhurojnë t’ju ledhatojnë flokët, teksa jeni mbështetur tek kraharori i tyre. Sepse kjo u jep atyre ndjenjën e ofrimit të sigurisë ndaj partneres.

Kur luani me flokët e tij, teksa ai nget makinën

Ama në pamje të parë duket sikur i shpërqendroni nga drejtimi i automjetit, por meshkujt e marrin këtë si një shenjë të dashurisë dhe afeksionit. Burimi: Women’s Health/ Përshtati: ShkodraNews