Skandal/ Çfarë ndodh me pacientët në QSUT teksa i vërtisin sa në një godinë në tjetër… (FOTO)

Përmes fotove është denoncuar gjendja skandaloze me të cilën lëvizin pacientët në QSUT së bashku me krevatin spitalor. Denoncimi është bërë nga demokratja Albana Vokshi.

Postimi i plotë

SHËNDETËSIA FALAS??? Transport i pacientit mes shiut, nga urgjenca për te 6 katëshi. S’bëhet fjalë për ndërtim infrastrukture përkatëse mbrojtëse, por as për minimumin… një mjet mbrojtës nga shiu… Sepse paratë e shëndetit të qytetarëve shkojnë për koncesionet abuzive të check up, sterilizimit, dializës dhe laboratorëve.