Skandal se*ksual/ Ndodh hata.ja, publikohen pamje të kryebashkiakut me pro.stituta

Një skandal se*ksual ka shpërthyer pak ditë para zgjedhjeve lokale për një kryetar bashkie në Hungari

Mediat vendaset kanë publikuar pamje të kryebashkiakut të qytetit Gyor, Zolt Borkai, i cili është filmuar në praninë e pro.stitutave si edhe duke kryer marrëdhënie se*ksuale më njërën prej tyre.

Pamjet fillimisht dolën në një blog anonim dhe më pas u shpërndanë në rrjetet sociale. Më parë, Borkai ka qenë kreu i Komitetit Olimpik të Hungarisë. Gazetarët hungarezë e akuzojnë atë për kor.rupsion, ndikim të paligjshëm, raporte me dr.ogën dhe si pro.stitucion.

Humbja e qytetit Gyor ose vendeve të tjera të qarkut dhe në kryeqytet do të ishte një pengesë e madhe për partinë e Viktor Orban.