Skandali me drejtorin e Policisë së Shtetit, shp.ërthejnë qytetarët, ja çfarë po ndodh

Rrjeti eshte mbushur me komente dhe reagime pas deklarates se turpshme qe beri drejtori i Policise se Shtetit Ardi Veliu para Parlamentit, ku nxori një video me qëllim që të justifikonte dh.unën e 4 policëve ndaj një adoleshenti.

Por në vend që të mbrohej, Veliu është përfshirë në një skandal edhe më të madh se ai i policëve që frymëzohen nga ai duke baltosur padrejtësisht nënën e 15-vjeçarit, dhuna ndaj të cilit bëri xhiron në rrjetet sociale dhe në media.

Ja memet qe po qarkullojne ne rrjet :