Skandali qeverisë Ramë, çfarë po i bën gazetares britanike në Shqipëri që pret fëmijën shqiptar

Një skandal vjen i publikuar për qeverinë shqitpare  e cila kërkon dëbimin e gazetares britanike, Alice Elizabeth Taylor. Shteti shqiptare i ka mohuar lejen për të qëndruar në Shqipëri pas artikujve kritikë që ajo shkroi ndaj situatës politike në Shqipëri. Por më skandaloze vjen situata në një kohë kur ajo është shtatzënë dhe është në pritje të një fëmije shqiptar Ajo po ashtu ka kontribuar në imazhin e Shqipërisë me anë të artikujve në faqen e saj Balkanista.

“Nuk e kuptoj si mund të jetë kaq cipëhollë qeveria shqiptare! Nuk e kuptoj si mund të sfidohet kaq hapur liria e fjalës. Nuk e kuptoj si mundet që pas akuzave e sulmeve të padrejta ku atë e quajtën spiune ruse tani ti mohojnë qëndrimin. Shtet FASHIST!”, ka deklaruar Taylor.