Skena hot në plazh, gruaja s*k.s tresh në sy të vajzës, ishte divorcuar, takon dy burra dhe…

Një grua ka dhuruar shfaqje +18 me dy burra në plazh, ku u zhveshën në sy të vajzës së mitur të gruas, vetëm 7 vjece dhe të disa dëshmitarëve që kanë lajmëruar policinë për skenat e turpshme që po i shihnin sytë.

sesss3333

Kjo ka ndodhur dje, në bregdetin e Giorgino në Itali. Të tre u arrestuan por më pas u lanë të lirë shkruajnë mediat italiane, me detyrim paraqitje.

Skena është parë nga frekuentuesit e një restoranti që ndodhej në bregdet, përfshirë edhe disa të mitur.

Ata kanë lajmëruar policinë që mbërriti me urgjencë dhe i arrestuan të tre. Dy burrat, të moshës 54 dhe 58 vjecare, ishin tashmë të njohur për policinë pasi kishin precedentë penalë. Ndërsa gruaja 38 vjecare ishte e divorcuar nga burri.