S*ks me djem të vegjël, fotot l.ak.uriq në telefon që i gjetën, prindërit zbuluan ngjarjen e t.merrshme

Kjo qe shihni ne foton me lart eshte 42-vjeçarja Coral Lytle, nga Kalifornia, e cila ka pranuar marrëdhëniet qe ka kryer me djem nën moshë, s e ks oral dhe shfaqje p o rnografike ndaj të miturve.

Lytle kishte nisur të ngacmonte s e ksualisht një prej djemve që në shtator të vitit 2017, i cili në atë kohë ishte 15 vjeç. Një muaj më vonë, në tetor 2017, e kishte kthyer vëmendjen te një djalë 14-vjeçar. Të dy djemtë ishin shokë shkolle të vajzës së saj.

Ajo i takonte nëpër parkime ose i merrte nga shtëpitë e tyre dhe i çonte me makinë te shtëpia e saj, për të kryer marrëdhënie. Një herë, njëri prej djemve kishte dalë fshehurazi nga shtëpia dhe jashtë e priste Lytle.

E gjitha u zbulua kur prindërit e njërit prej djemve i gjetën fotot l akuriq dhe në pozicione s e ksuale në telefon.