Sonila Meço poston foton kur ishte 20 vjeç, nuk paska patur nevojë për ndërhyrjetModeratorja e emisionit “Tempora”, Sonila Meço, së fundmi ka postuar një foto në “Instagram” kur ka qenë 20 vjeç. Ajo shihet me miken e saj dhe fotoja është shkrepur gjatë një udhëtimi në Paris.Sipas përshkrimit të saj, Sonila tregon se ishte data dy gusht kur kjo është bërë kjo foto, temperatura ka qenë 15 gradë celcius dhe koronavirusi mund të shihej vetëm në filma.Ashtu siç ndodh rëndom, vajzat apo edhe gratë e ekranit gërmojnë nëpër arkivat e tyre që të gjejnë foto ku nuk ngjanin keq para ndërhyrjeve estetike. E në këtë foto, Sonila duket mirë pa ndërhyrjet, të cilat i ka shpeshtuar aq shumë, sa e kemi të vështirë të kujtojmë paraqitjen e saj origjinale.