Stadiumi shpërtheu në ‘Rama ik’, kryeministri nis su.lmin për të fshirë videot në Facebook

E kapur mat dhe e papërgatitur nga revolta e qytetarëve, që me thirrjet “Rama ik” i prishi propagandën për kullën me stadium, qeveria është vënë në lëvizje për të bllokuar qarkullimin e videove, që tashmë janë bërë virale, në rrjetet sociale.

Prej disa minutash, qeveria ka raportuar videot me pretendimin se është “kundër standardeve të komunitetit tonë”.

Kjo nuk është hera e parë që, qeveria, përmes “ushtrisë së saj online”, ndërmerr masa të tilla për të mbyllur gojën e personave apo portaleve që nuk i bën dot zap.

Por a fshihet dot zemërimi popullor me reporte në Facebook?..