Studentët e Shkodrës pengohen të protestojnë, studentja rrëfen skandalin

Studentët e Shkodrës janë penguar për të protestuar.

Ata akuzojnë rektorin Adem Bekteshi për kërcënime e intimidime.

Reagimi:

Pershendetje! Une jam Melisa Braci, anetare e Keshillit studentor qe sot kam dhene doreheqjen prane rektorit te Universitetit ‘Luigj Gurakuqi’, Adem Bekteshi.

Duke pasur parasysh te gjitha ngjarjet qe ndodhen sot, intimidimi nga ana e tij, kemi marre kete inisiative sot qe do të shumëfishohet nesër, që të ngrejmë zërin tonë dhe të themi se; ne nuk mund të frikësohemi nga asgjë dhe asnjë njeri qoftë ai I çfarëdo lloj posti.

Ne jemi kundër tarifave që janë vendosur me 6700 lekë për sa I përket riprovimeve ose studentëve ngelës dhe jemi kundër tarifës vjetore që është aq e lartë. Sot jemi kaq, por siç ju thashë nesër do të jemi shumë dhe më shumë.

 https://www.facebook.com/shkodra.neësOnline/videos/587283565061135/