I prenë bursën edhe pse jetim, studenti dhunohet në protestën e opozitës

Protesta e sotme nuk ka kaluar pa incidente.

Studenti Gesard Hazizi që ka përfunduar në spital pas dhu.nës se ushtruar nga forcat e policisë.

Ai është student i Gazetarisë me mesatare 9.5 dhe mësohet se dje i kanë prerë bursën edhe pse është jetim.

Studenti është dhunuar gjatë protestës së ditës së sotme nga forcat Shqiponja dhe tashme është në regjim spitalor.

Fotot e tregojnë dhunën.