Superlajm për shqiptarët, zbulohet çfarë ndodhi sot, shpresë për të ardhmenNje lajm shume i mire per emigrantet shqiptare qe jetojne n e vendin fqinj. Greqia mori sot në dorëzim 8,000 dozat e para të v.aksinës se Moderna.Sipas medias greke “Protothema“, 20,000 doza të vaksinës së kësaj kompanie pritet të dorëzohen nga Moderna deri në fund të Janarit në Greqi, 115,000 doza në Shkurt dhe 105,000 doza në Mars.Totali i dozave nga Moderna për tremujorin e parë të vitit për Greqinë janë 240,000.