T.r.ondit astrologu i njohur: Çfarë do i ndodhë Arilena Arës në Eurovizion

Astrologu shqiptar Jofiel Koçi, i ftuar në emisionin “ThumbON” në RTV Ora ka folur edhe për pjesëmarrjen e Arilena Arës në Eurovizion. Duke qenë se ajo ka lindur në muajin e peshqëve, ajo mund të viktimizohet dhe të mos japë maksimumin dhe mos marrë atë që meriton.

“Unë e studiova pak, aq sa munda horoskopin e Arilena Arës. Ajo ka lindur në muajin e peshqëve dhe kam frikë se mos v.i.ktimizohet, nuk do japë maksimumin e asaj çka ka dhënë. Pra do i bëhët një intrigë asaj dhe nuk do marrë atë që do meritojë për shkak të kësaj intrige”, shprehet astrologu Jofiel Koço.