T.y.m e f.lakë në shtëpinë e aktores së njohur, kalon momente t.m.erri. Detaji që e rëndon situatën

U d.igjet shtëpia dy aktorëve të njohur Hazal Kaya dhe Ali Atay, në Stamboll.

Mediat turke bëjnë me dije se gjatë momentit të sh.p.ërthimit në shtëpi ndodhej vetëm Hazal, e cila ka përjetuar momente t.merri, pasi shtatzënia e ka rënduar edhe më shumë situatën.

Ali Atay, nuk ndodhej pranë saj në këtë moment të vështirë, pasi po merret me xhirimet e serialit të tij më të ri.

Momentalisht mediat shtojnë se gjendja e aktores është normalizuar dhe ajo ndodhet nën kujdesin e mjekëve. Hazal është në muajin e tetë të shtatzënisë dhe pritet që shumë shpejt të sjellë në jetë një djalë.