Tahiri mori lajmin e rëndë, por ja ç’po ndodh tani në gjyq. Ish-ministri del jashtë për…

Ne Gj.ykaten e K r imeve te R e nda qe prej mengjesit te se martes, ka nisur seanca ne ngarkim te ish ministrit Saimir Tahiri.

Prokuroria kerkoi d enimin me 12 vite b u rg per ish-ministrin e Brendshem. Seanca po vijon ende dhe tani eshte radha e mbrojtjes se te pandehurit.

 

Ish ministri Tahiri, ka zgjedhur qe ta beje vete mbrojtjen perpara trupit gjykues. Rreth ores 11:50, seanca u nderpre per pak pushim dhe Tahiri doli jashte te marre ajer

Duke marre parasysh faktin se Tahiri ka kerkuar gjykimin e shkurtuar dhe kjo eshte pranuar, ai përfiton ulje me 1/3 e d ënimit, duke bërë që Prokuroria do të kërkojë 8 vite b urg.