Të gjitha mamatë e bëjnë, por pakujdesia e nënës së re i merr jetën foshnjës 3 javësh

Një nënë e re i ka marrë jetën aksidentalisht fëmijës së saj, vetëm tre javë.

E reja nga Mbretëria e Bashkuar, ishte duke e ushqyer me gji foshnjën në krevatin e saj, kur e ka zënë gjumi dhe e ka shtypur.

Mediat vendase shkruajnë se edhe pse njoftoi ambulancën, nuk mundi që ta rikthente në jetë.

Ky nuk është rasti  i parë, dhe tashmë apeli është ngritur më fort për të gjitha nëna te cilat ushqejnë fëmijët me gji.