Të gjitha shifrat/ Le.meri në spitale, rekord i zi në Shqipëri, ja ç’ndodh me ko.ronavi.rusinËshtë e tme.rrshme ajo që po ndodh me situatën e p.andemisë në Shqipëri. Shifrat nuk njohin kufi dhe sot ëhstë shënuar një rekord infektimesh të reja.  311 kanë qenë rastet e reja.SHIFRAT (28 Tetor 2020):Raste të reja ditore – 311

Të shëruar ne 24 orë – 85

Të shtruar në spitale – 289

Humbje jete në 24 orë – 6

Testime ditore – 1,397

Testime totale – 121,004

Raste pozitive – 20,004

Raste të shëruara – 10,893

Raste Aktive – 8,618

Humbje jete – 493