“Të gjithë duart lart”/ Rozana Radit i ‘grabisin’ dyqanin, nxjerr videon: E di kush janë ata që e sollën…mendojeni mirë se do ju…Këngëtarja Rozana Radi ka publikuar në Instagram një video, ku zbulon se si një djalë i mitur futet në dyqan dhe drejtohet për tek kasa ku ndodheshin paratë.Duke përfituar nga mungesa e shitëses ai ka marrë një sasish parash dhe i ka fshehur në bluzë.“Te dyqani im. Të gjithë duart lart. Këto që vodhi i ka pas me prish te Folie, kurse 1 mijë lekëshin e ka pasur për bukë.”– ka shkruar Rozana krahë videos.

Video te linku më poshtë:

https://www.instagram.com/p/CESJq1RgmaG/?utm_source=ig_web_copy_link