Të gjithë në p.anik, zj.arri  masivdjeg qindra rrënjë ullinj dhe arrin në fshatSituata është e rëndë me zja.rret në të gjithë vendin. Mësohet se një zj.arr i përmasave të mëdha ka përfshirë fshatin Mavrovë në Vlorë, ku banorët janë tepër të shqetësuar pasi i janë djegur rrënjët me ullinj dhe i rr.ezikohen banesat.Flakët kanë mbërritur deri tek tokat me pemë e shkurre shumë pranë fshatit, ndërkohë që shtëpitë e banorëve janë fare pranë.