Të gjithë u trishtuam, nuk mbeti njeri pa shkruar, por dhëndri i Metit na rr.ëqethi me këto fjalë

Muhamet Liko, i njohur si një nga parodistët e Vlorës, është ndarë papritur nga jeta të enjten në moshën 65-vjeçare, pasi kishte shkuar për një kontroll për zemrën në Itali.

Liko ishte pjesë e katër aktorëve që prej vitesh formuan “Pardistët e Vlorës”

Edhe dhëndri i tij i cili e donte si baba, ka bërë një status prekës:

Do te kujtoj gjithmon keshtu Busho i buzeqeshur e me fjalen e embel ne goje.Do na mungoj gjithcka e jotja, perkujdesja ndaj niperve te tu ndaj familjes ndaj te gjitheve .Ishe nje diell qe shkelqente cdo dite, tani do jesh nje yll qe do na ndricosh naten qe te ecim dhe ne ne rrugen e duhur.Do jesh gjithmon ne zemrat tona i miri dhe i dashuri Busho.Shpirti jot tashme prehet ne paqe atje lart ne skenen e engjejve sepse ti ke vend vetem aty.