Të k.ërcënuar dhe në rr.ezik për jetën, merren në mbrojtje anëtarët e KQZ që refuzuan dekretin e Metës

Mesa duket ndihen të k.ërcënuar për jetën.

Kështu ka hyrë në lojë Policia.

Janë marrë nën mbrojtjen e uniformave blu katër anëtaret e Komisionit Qendror te Zgjedhjeve, qe vendosen me vote, pak dite me pare, te refuzojne dekretin e presidentit Meta, per anulimin e 30 qershorit si date e zgjedhjeve vendore.

Mesohet se kerkesa eshte bere ne Ministrine e Brendshme nga vete kater anetaret e KQZ, e pas kesaj atyre u jane vene ne dispozicion truproja qe i mbajne nen mbikeqyrje.

Keshtu ne mbrojtje jane vene nenkryertari Denar Biba, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi dhe Rezarta Bitri.