“Të masturbohen nëse…”. Debat me pullë të kuqe në emisionin ‘politik’, ja si ‘justifikohen’ vra.sjet, degjeneron fjalori

Emisioni “360 gradë” është shoqëruar dje me përplasje mendimesh lidhur me legalizimin e shtëpive publike.

Pjesë nga debati

Eneida Bozheku: Shtëpitë publike do të ndihmonin për uljen e një lloj agresiviteti në komunikim ndaj grave…unë mendoj se po.

Mirela Ruko: Unë jam kundër shtëpive publike

Eneida Bozheku: Është çështje biologjike, prandaj përmenda bio-kiminë.

Brizida Gjikonit: Edhe shtëpitë publike i mungojnë këtij realiteti!

Eneida Bozheku: Prostitucion këtu ka, por është tabu. Ne jemi një vend i vogël i djallëzuar.

Artur Zheji: Të paktën mos vrasim. Kush është më e keqe prostitucioni legal, apo vrasja?

Mirela Ruko: Më e mira është që të kemi të drejta. Ne nuk mund të themi që do krijojmë shtëpi publike që këta burra të jenë në rregull.

Eneida Bozheku: Nuk është këtu problemi. Problemi është që nga ana hormonale, testosteronin burrat e kanë biologjikisht dhe shkencërisht më lart. E kanë biologjikisht më të nevojshme atë pjesë.

Zhaklin Lekatari: Nuk është argument, le të shkojnë të bëjnë sport dhe të masturbohen. Po flisni për gjëra të ndryshme.