“Të pret b.urgu shumë shpejt Valdrin, përgatitu!”, mesazhi b.ombë për shkodranin

PD e Shkodres i ka kthyer pergjigje direkt Valdrin Pjetrit, pasi ai reagoi sot.

Ky i fundit reagoi pasi PD, permes Gazment Bardhit nxori dokumentet e kuestures italiane qe tregonin denimin dhe debimin e Pjetrit ne Firence.

REAGIM I PD SHKODER NDAJ DEKLARATES SE VALDRIN PJETRIT