Të.rmeti më i fortë ndër vite, një numër i jashtëzakonshëm personash tek Spitali Ushtarak në Tiranë

Pak orë pas të.meteve një numër i konsiderueshëm i banorëve janë paraqitur në Spitalin e Traumës në Tiranë. Mesohet se 30  persona kanë marrë dëmtime dhe si pasojë kanë kërkuar ndihmë mjekësore  në spitalin e Traumës.