“Të va.ren në mes të sheshit”/ Sho.kon ish-missi, Bushati tregon kush duhet dënuar më v.de.kje

Dhu.na ndaj grave është tema që po diskutohet sonte në mbrëmje në në “Ora Neës”, në emisionin “360 gradë”.

Silvana Bushati, ish-missi, e njohur si pjesë e Partisë Konservatore të Kujtim Gjuzit është shprehur se është pro dënimit me v.de.kje.  Bushati u shpreh se për dhu.nuesit e grave duhet kthyer dënimi me vd.ek.je dhe duhen va.rur në mes të sheshit.

“Politika, cilado qoftë ajo nëse do kishte ligje më të rrepta, apo nëse do kthehej ligji i varjes në mes të sheshit….Nëse ai ligj do kthehej dhe sot që ta va.rte dhe ta linte një javë aty atë mashkullin që v.ret gruan do flisnim bashkë pastaj a do kishte burra që bëjnë gjëra të tilla, por do ta mendonin. Por i vr.as.in gratë, bëjnë 5 vjet burg, shkojnë në Apel bëjnë 2 dhe dalin thonë punë e madhe,”- u shpreh Bushati.