Të veshur si mjekë, disa të rinj organizuan festën dedikuar koronavirusit, shoqërohen në policiDisa të rinj në Stamboll kanë organizuar një festë dedikuar koronavirusit gjatë këtyre ditëve në izolim. Ata janë veshur të gjithë si mjekë e doktorë me uniformë dhe me maska dhe të gjithë festën e kanë transmetuar live në rrjetet sociale.80 të rinjtë po argëtoheshin me muzikë dhe alkool. 11 prej tyre u vunë në pranga, duke përfshirë dhe pronarin e ndërtesës dhe tani ndodhen në arrest shtëpie.