‘Telefonata që e nxori zbuluar, ajo që mbante në shtëpi ky 26-vjeçar, e frikshme. Rrezikon 7 vite b.urg, policia i gjeti…

Një djalë i ri u vu në pranga dhe tani ai rrezikon shtatë vite b.u.rg pasi në shtëpi mbante a.r.me pa leje.

“Shërbimet e Komisariatit të Policisë Nr. 2, në vijim të punës për kapjen e personave që qarkullojnë me a.r.më apo që mbajnë në banesë sende të kundraligjshme, mbi bazën dhe të informacioneve të marra në rrugë operative se një i ri mbante a.rmë në banesë, organizuan punën për arrestimin e këtij shtetasi.

Si rezultat i ushtrimit kontrollit të befasishëm në banesën e shtetasit V. M., 26 vjeç, në rrugën “Frosina Plaku”, Policia gjeti dhe sekuestroi në cilësinë e provës materiale një a.r.më z.j.arri p.u.shkë”.

Në përfundim të veprimeve të para hetimore ky shtetas u arrestua në flagrancë për veprën penale “Mbajtja pa leje e a.r.mëve l.uftarake”, për të cilën parashikohet dënim deri në 7 vite b.urg.