Tensione në Mallakastër, kryebashkiaku i ri hyn me forcë. Ja ç’po ndodh

Socialistet me sa duket jane te vendosur qe te marrin bashkite, edhe perkundrejt dhu.nes.

Kryetari i ri i bashkisë së Mallakastrës, Qerim Ismailaj ka hyrë në ambjentet e e zyrës.

Mësohet se dera e zyrës së kryebashkiakut është hapur me forcë.

Ismailaj ka hyrë në ambjentet e bashkisë pas orarit zyrtar.

Kujtojmë që pak më parë kryebashkiaku në ikje i Mallakastrës, Agron Kapllanaj boshatisi zyrën dhe kyçi derën.

Ky i fundit u shpreh se nuk mund ta priste kryetarin e ri që sipas tij i ka ditët e numëruara.