Tenton që t’i rrë.mbejë nga dora fëmijën 4 vjeç nënës në Korçë, vihet në pra.nga autori

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Korçë, ku një person ka tentuar që t’i rrë.mbejë fëmijën nënës nga duart.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e kaluar në lagjen nr.17 dhe personi i dyshuar është arr.estuar nga policia. Burime bëjnë me dije se është rrë.mbyer një person i se*sit femër rreth 6 vjeç. Autori mësohet se është një 18 vjeçar dhe ka rënë në pra.ngat e policisë.

Burime zyrtare bëjnë me dije se autori vuan nga çrregullimi mendor. Fëmija është dorëzuar pranë familjes.