Teoria e fr.ikshme për vr.as.jen në Mallakastër/ “U joshën se u është rritur ajo mes këmbëve”

Psikologia e njohur Denada Toçe ka hedhur teorinë se vr.as.ja në Mallakastër ka ardhur si pasojë e një joshjeje.

E ftuar në emisionin “Opinion”, Toçe u shpreh se të rinjtë janë joshur nga fakti se në atë shtëpi jetonte një grua e vetme dhe kjo gjë u jep mundësinë të tregojnë ‘burrërinë’. Sipas psikologes, gjithçka ka nisur si një lojë dhe më pas ka dalë situate nga kontrolli.

“Ata janë joshur dhe kanë shkuar për lojë në fakt. Janë joshur nga fakti që një grua jetonte vetëm. Dhe kështu ka nisur gjithçka, sepse pazari i has.hashit atje është i legalizuar. Madje është si një lloj krenarie dhe ata ashtu janë nisur, ka dalë ai më popullori, ai 20 e ca vjeçari dhe ka thënë: He me, ju do bëheni burra? Teori kjo e…që të mos mendojë publikë tjetër gjë. Një grua që nuk i bindet një burri, një burri që i është rritur ajo që kanë mes këmbëve, e rrahin dhe e dh.un.ojnë. Sepse është e fri.ks.hme vërtet. Të dh.uno.sh një grua në Shqipëri nuk është gjë aspak,”– tha Toçe.