Të.rmet i fu.qishëm, shk.undet Tirana

Lëkundjet e forta të tërmetit në Tiranë kanë shkaktuar pa.nik dhe fr.ikë tek qytetarët, të cilat kanë lënë menjëherë shtëpitë dhe kanë dalë në rrugë.

Nga të dhënat e para fatmirësisht nuk raportohet për persona të lënduar. Lëkundjet e tërmetit zgjatën për disa sekonda, ndërsa kjo shkaktoi dëme materiale në shumë banesa.