Tërmeti/ Deri tani 15 të vde.ku.r, të tjera lajme tra.gjike nga Turqia, një njoftim i fr.ik.shëm nga ekspertëtDeri më tani janë regjistruar 15 të vde.ku.r nga tërmeti në Turqi. Por nuk mjaftoi tërmeti dhe të tjera lajme të këqija vijnë.Qytetarët e provincës së Elazığ do të duhet që të përballojnë edhe temperaturat e acarta gjatë natës.Sipas programeve të motit, temperaturat gjatë natës parashikohen që të arrijnë pranë -11 gradë celcius. Kushte këto që e bëjnë edhe më të vështirë nxjerrjen e të mbijetuarve që kanë mbetur nën rrënoja.