Terro.rizonte nxënësit me ar.më, kush është personi i shpallur në kërkim

Ka reaguar policia.

Një person i ar.matosur terr.orizonte  banorët dhe nxënësit e  një shkollë nëntë-vjeçare në Bradashesh.

Pas denoncimit të bërë nga ish-kryeministri Sali Berisha, policia ka shpallur në kërkim shtetasin Ermir Bambullari.

Bambullari ka qenë i dënuar më parë në Angli,ndërkohë dyshohet se vuante nga depresioni.