“T’fala Dritan Dajtit”/ Ramën s’e mbajnë nervat me komentuesin, i kthehet keq: Mos u zgërdhi…

Autori i v.rasjes së 4 policëve në plazhin Iliria në vitin 2009 në Durrës, Dritan Dajti i shpëtoi dënimit me b.rg të përjetshëm.

E gjtiha kjo ka sjellë reagime të shumta, sa i përket medias dhe politikës.

Kryeministri Edi Rama është masak.ruar në rrjetet sociale lidhur me këtë.

Një komentues i shkruan:

“Të fala Dritan Dajtit! Hahah del k.rimineli për vr.asje të katërfishtë nga bu.rgu dhe ti thua qëe s’kam timonin e drejtësisë. Hahahah për çfarë erdhe në pushtet apo për të bërë llaç edhe tulla?”, shkruan komentuesi.

Pas kësaj Rama i përgjigjet:

“Mos u zgërdhi shumë se na keput ndonjë nerv e të mbetet goja kantato! Timonin e drejtësisë ky sistem i’a jep pushtetit gjyqësor dhe i’a ndalon me Kushtetutë e me ligj qeverisë, që ta marresh vesh zotrote, ndërsa qeveria dhe une kemi ndërmarrë reformën më të thellë të drejtësisë, pikërisht që të pastrohet sistemi nga fundërrinat që e morën peng 30 vjet. Ky proces ka nisur dhe do kërkojë mundimin e kohën e vet, kështu që fute gjuhën brenda dhe mblidhi buzët e shqyera vesh me vesh, se shtetbërja s’është llaf goje.”