Tha se ishte gay/ Ish-e dashura e Gabriel Garkos tr.ondit të gjithë me rrëfiminDeklarata e aktorit italian, Gabriel Garko se është gay vijon të mb.ërthejë vëmendjen e italianëve.Së fundmi ka qenë aktorja italiane, Adua Del Vasco, ish-e dashura e Gabriel Garkos, që ka bërë një rrëfim tepër tr.onditës në “Grande Fratelo Vip”, ku tregoi se në moshën 12-vjeçare ishte përdh.unuar nga një person që njihte.“Unë isha 12 vjeç, nuk duhet të kisha vuajtur atë që kalova dhe sytë e mi nuk duhet të kishin parë atë që pashë. Kujtimet e mia ndonjëherë janë paksa të turbullta, sepse mendja ime përpiqet të fshihet. Përbindësh ? Ai ishte një person që e njihja dhe që më dha një udhëtim ose makinë. Unë me naivitet u pranova pa menduar për keq sepse isha thjesht një vajzë e vogël, nuk mund ta imagjinoja kurrë se do të ndodhte ajo që ndodhi. Vetëm dy-tre vjet më parë fola për këtë me nënën time, për tetë vjet nuk i kisha thënë askujt. Nuk doja ta lëndoja nënën time sepse e di që ajo po e vuan shumë. Personin në fjalë nuk e kam raportuar dhe kam bërë një gabim të madh sepse këto gjëra duhet të raportohen dhe gjithashtu kam një ndjenjë të madhe faji, sepse shpresoj që ky person të mos ketë lënduar vajza të tjera si unë …” deklaroi ish-e dashura e Gabriel Garkos.